Kupnja biljarskog stola: Odgovarajući model za svaku namjenu

Mnogo ljudi sanja o biljarskom stolu u vlastita četiri zida: Igrajte s obitelji, redovito vježbajte kako biste konačno pobijedili najboljeg prijatelja ili se pripremili za profesionalne turnire ? sve to, a da ne morate napustiti svoj dom. To i vama zvuči primamljivo? Onda pogledajte naš asortiman. Kod nas možete kupiti biljarski stol koji zadovoljava sve zahtjeve.

Biljarski stolovi ? tako individualni kao i igrači

FKako biste imali najbolji doživljaj igranja, nudimo vam što veću slobodu izbora. Sastavite biljarski stol koji vam savršeno odgovara: Odaberite jedan od naših modela ovisno o vrsti igre, veličini ili dizajnu. Osim toga, biljarski stol možete individualizirati odabirom različitih vrsta drva ili metala, a možete odrediti čak i boju biljarskog platna.

Biljarski stolovi prema vrsti igre

Biljarske stolove nudimo za tri najčešće vrste igre: pool, snooker i karambol.


Stolovi za pool

Kod ovih stolova radi se o biljarskim stolovima koji se obično nalaze u kafićima i biljarskim barovima. Veličina uvijek rezultira omjerom duljine i širine od 2:1, visina stola je između 750 i 850 mm. Veličine i izvedbe normirale su službene udruge.


Stolovi za snooker

Stolovi za snooker razlikuju se od stolova za pool, jer se kao prevlaka upotrebljava deblje (vuneno) platno. Profesionalni stolovi koji su odobreni za turnire obično imaju veličinu od 12 ft. Izvedbe koje možete pronaći u našoj internetskoj trgovini manji su i stoga su prikladni za korištenje u stanovima.


Stolovi za karambol

Biljarske stolove za karambol kod nas možete naručiti na zahtjev. Razlika u odnosu na druge varijante jest u tome što u ovoj vrsti igre nisu potrebne rupe. Dostupni su stolovi za karambol s igraćom površinom od 180 x 90 cm, 210 x 105 cm i 230 x 115 cm.

Biljarski stolovi prema veličini

Naši biljarski stolovi dostupni su u različitim veličinama. Stoga su neki modeli prikladni i za korištenje u manjim prostorijama. Igraća površina obično se mjeri u engleskim stopama (ft). No, u nastavku također možete saznati koliko su polja velika u cm. Ono što još trebate imati na umu jest sljedeće: Ovdje se radi samo o veličini igraće površine. Ukupna veličina stola može biti i prilično veća. Veličine možete pronaći u opisu proizvoda pojedinačnih modela.

5 i 6 ft

Ovdje se radi o dvjema malim varijantama biljarskog stola. Posebno su prikladni kao model za početnike. No, to ne znači da je iskustvo igranja manje na stolovima ove veličine: Stol od 5 ft ima manje rupe kako bi se osigurala određena razina teškoće prilikom zabijanja kugli. Stol od 5 ft ima igraću površinu od 160 x 80 cm, a mjere biljarskog stola od 6 ft iznose 182 x 91 cm.

7 ft

Biljarski stol ove veličine može se smatrati stolom srednje veličine. S igraćom površinom od 198 x 99 cm, nešto je manji od stolova za turnire. Tako se odlično uklapa u nešto veću prostoriju, ali je prikladan i za ambiciozne igrače. Ovaj stol može odlično služiti za trening za turnire.

8 i 9 ft

Za službene (pool) turnire odobreni su tek biljarski stolovi veličine od 8 ft ili više. Stoga se kod ovih primjeraka radi o modelima za profesionalce. Igraća površina biljarskog stola od 8 ft iznosi 224 x 112 cm, a kod stola od 9 ft ona iznosi 254 x 127 cm.

Kvaliteta i dizajn: Biljarski stolovi sa stilom

Naše stolove za biljar karakterizira prije svega privlačan dizajn. Stoga su idealni za korištenje u stanu, a da pritom ne izgledaju neobično. Ne samo da izgledaju dobro, već su i praktični: U našoj trgovini možete kupiti biljarske stolove koji se u tren oka mogu pretvoriti u stol za blagovanje. U tu svrhu na igraću površinu samo treba postaviti trodijelnu pokrovnu ploču. Još je lakše s našim patentiranim okretljivim biljarskim stolovima: Ovdje stolnu ploču treba samo okrenuti. Bez puno napora i u tren oka. Naši proizvodi uglavnom su izrađeni ručno od masivnog drva.

Kupnja biljarskih stolova u Lissy trgovini

Bez obzira na veličinu, model ili vrstu igre: U našoj internetskoj trgovini biljara zasigurno ćete pronaći odgovarajući biljarski stol. Najbolje je da pogledate ovu kategoriju kako bi pronašli pravi model za vas.

Pogledajte i ostale kategorije, možda ste zainteresirani za biljarske stolove s određenim funkcijama: