Preinačivi biljarski stolovi: BL-180 Metal i BL-180 Wood

BL-180 Wood i BL-180 Metal: Ovo su nazivi modela naših praktičnih okretljivih biljarskih stolova. Kao što nazivi već sugeriraju, možete odabrati okvir od dva različita materijala: metala ili drva. Ovisno o tome što se bolje uklapa u vaš interijer ili što odgovara vašem ukusu. Također imate mogućnost i dodatno prilagoditi svoj biljarski stol. Na primjer, nudimo vam izbor različitih vrsta drva/metala i boja platna.

Praktično i kvalitetno: najviša kvaliteta biljara za vaš dom

Ako se odlučite za jedan od naših okretljivih modela, također ćete se odlučiti za vrhunski sportski uređaj. Svi naši biljarski stolovi temelje se na međunarodnom turnirskom standardu i projektirani su i izgrađeni u skladu s njim. Naši okretljivi biljarski stolovi standardno sadrže ploču od škriljevca koja osigurava dovoljnu težinu i stabilnost, ali i nepogrešiv osjećaj igre. Također upotrebljavamo vrhunske profesionalne mantinele od kaučuka i platna za biljar.

Okretljivi biljarski stolovi: od zabave u igri do ugodne večere

Kao stolovi za blagovanje, naši preinačivi modeli odlikuju se prije svega time što nude mnogo prostora. Nude puno prostora za noge i malo su širi od uobičajenih modela.

Nakon gozbe možete iznenaditi svoje goste: U tren oka okrenite stolnu ploču i izazovite svoje prijatelje na uzbudljive dvoboje u biljaru.


Naši okretljivi biljarski stolovi vrlo su moderni, ali se dobro uklapaju u bilo koji dnevni boravak. Ne izgledaju previše dominantno i mogu se idealno prilagoditi ostatku vašeg interijera zahvaljujući mnogim mogućnostima individualizacije.

Lissy biljari: Vaš stručnjak za okretljive biljarske stolove

Okretljivi biljarski stolovi neizostavni su za svakoga tko često igra biljar i tko se želi zabaviti kod kuće. Tako štedite prostor i možete upotrebljavati stol i kada ne igrate biljar ? i to ne samo kao stol za blagovanje.