Prednosti biljarskih stolova od 6 ft

Biljarski stol od 6 ft strastvenim igračima biljara pruža priliku da i u unutar vlastita četiri zida uživaju u igri. Za to nije potrebna nikakva posebna prostorija. U našoj trgovini pronaći ćete biljarske stolove koji se vizualno uklapaju u vaš interijer, a prije svega su praktični: Mogu se fleksibilno pretvoriti u stol za blagovanje.

Biljarski stol i stol za blagovanje kao jedna cjelina

Biljarski stolovi od 6 ft, koje inače možete pretvoriti u stol za blagovanje, kod nas su dostupni u dvije verzije. S jedne strane imamo modele kod kojih igraću površinu možete pokriti visokokvalitetnim pokrovnim pločama.


No, ako želite često prebacivati između funkcija stola, prikladniji je biljarski stol čiju stolnu ploču možete okrenuti za 360 stupnjeva. Budući da je stolna ploča spojena na konstrukciju okvira samo u četiri točke, stol se može preinačiti u tren oka. Ovaj rotacijski model Biljarskog stola jedinstven je u industriji i definitivno privlači pažnju.

Biljarski stolovi od 6 ft za svaku prigodu

S igraćom površinom od 182 cm x 91 cm, biljarski stol od 6 ft nudi dovoljno prostora za igru, ali i dovoljno prostora za korištenje stola kao stola za blagovanje. Za biljarskim stolom ove veličine može sjediti deset osoba, a da pritom nije ugrožen prostor za noge. Pozovite svoje prijatelje i rođake na zajedničku večeru pa nakon nje započnite svoj biljarski turnir. Možda se možete dogovoriti tako da gubitnik igre mora oprati posuđe?


Naša misija nije samo da vam ponudimo jednostavne biljarske stolove. Naši dijelovi namještaja trebaju se savršeno uklopiti u vaš namještaj. U funkciji stola za blagovanje nude dovoljno prostora za mnogo gostiju, dok u funkciji biljarskog stola pružaju najbolje iskustvo igranja ? bilo za povremene igrače ili profesionalce.

Lissy biljari: Kvaliteta i vrhunska izrada u našem asortimanu stolova od 6 ft

Naši biljarski stolovi od 6 ft izrađeni su od masivnog drva i zadovoljavaju sve uobičajene standarde. Osim toga, oni su vrlo robusni i moderni. Po želji možete odabrati biljarski stol s ugrađenom pločom od škriljevca, što profesionalni igrači posebno cijene. Ali i bez obzira na to, radimo samo s visokokvalitetnim materijalima kao što su mantinele od kaučuka i platna koja se također upotrebljavaju i u profesionalnom biljaru. Bilo da se radi o vašem dnevnom boravku, uredu ili udruzi ? biljarski stol od 6 ft marke Lissy uvijek zadovoljava zahtjeve svojih kupaca, a uz funkcionalnost nudi lijep dizajn i vrhunsku kvalitetu.


Osim stolova za biljar od 6 ft imamo i druge veličine. Pogledajte odgovarajuće kategorije: