IZRADA BILJARA
od 1993.g.

Montaža od strane zaposlenika na licu mjesta

Moja košarica Košarica je prazna
Biljarski stol Florida

Biljarski stol Florida

6 ft - vanjske dimenzije: 219 cm x 127 cm, igraća površina: 182 cm x 91 cm, Težina s drvenom igraćom pločom oko 100 kg, težina s pločom od škriljca oko 200 kg
kn

Uključen PDV bez troškova dostave
Rok isporuke: 6-8 tjedana
Ispiši proizvod
Boja drveta hrastovina
Igraća ploča
Pokrovne ploče 6ft
22162.50 kn
25582.50 kn
36315 kn

Opis (ID: 46)
Ocjene kupaca
Postavite pitanje
FAQ
LTM
O nama
Pločom od škriljca ORGINAL ITALIAN SLATE
Dimenzije Florida
Preuzimanje kataloga
Naručivanje kataloga za biljar putem pošte
Naručivanje uzoraka boja
Biljarski stol florida - pravi klasik!

Biljarski stol Florida od masivnog drveta naš je stari klasik. Razvili smo ga posebno za prestižna stambena područja. Svojim dizajnom predstavlja nešto neprolazno, a njegova kvaliteta i visokovrijednost stvarno se mogu prepoznati u svakom detalju. Biljarski stol Florida izvrsno se uklapa u klasični stil namještaja, no u kombinaciji s plavim platnom također može izgledati vrlo moderno. U svakom slučaju, ovaj biljarski stol zrači ugodnom toplinom pa se u prostoriji stvara prisna stambena atmosfera.

Cjelokupna je konstrukcija vrlo robusna i daje masivnu stabilnost, a izvrstan postupak izrade godinama jamči zadovoljstvo i veselje. Zahvaljujući svojoj središnjoj podkonstrukciji od drveta pruža mnogo slobodnog prostora za noge te je stoga savršen i za uporabu kao stol za blagovanje.

Biljarski stol Florida dostupan je s površinama u različitim bojama koje su dodatno prevučene prozirnim zaštitnim lakom.

Samo je par poteza dovoljno da se stol pokrovnim staklenim ili drvenim pločama pretvori u veliki, elegantan, a prije svega u jedinstven stol za blagovanje za kojim ima dovoljno mjesta za do 12 osoba.

U funkciji biljarskog stola, Florida se može koristiti i kao kompletan turnirski stol. Turnirskih je dimenzija, a potpuno je prikladan za profesionalno igranje biljara.

Tehnički podaci:
- Materijal: masivna hrastovina

- Boja stola: mogu se odabrati različite boje. Naši se stolovi luže i lakiraju. Stolove prirodnih boja možemo Vam ponuditi s uljnim premazom.

- Biljarsko platno: standardno upotrebljavamo naše vlastite marke platna u plavoj, zelenoj ili tamnocrvenoj boji. Uz nadoplatu opcionalno nudimo i platna za turnirske stolove Ivana Simonisa u različitim bojama.

- Biljarska ploča: jednodijelna ploča ili ploča od škriljca. Ploče od talijanskog škriljca upotrebljavamo u sljedećim debljinama: 6ft - 19 mm, 7ft - 19 mm, 8ft - 19 mm, 9ft - 25 mm. Ploča od škriljca leži u stolu na dodatnoj nosivoj drvenoj ploči. Time se dobiva ukupna debljina od oko 40 mm. Stol je zbog toga vrlo tih i posjeduje izvrsnu dinamiku kretanja.

- Ploča za blagovanje: Model Florida moguće je prekriti pokrovnim ili radnim pločama. Pokrovne ploče koje su prikladne uz ovaj stol opcionalno su dostupne uz nadoplatu.

Veličina stola kod varijanti za pool i snooker:
6 ft - vanjske dimenzije: 219 cm x 127 cm, igraća površina: 182 cm x 91 cm
7 ft - vanjske dimenzije: 236 cm x 135 cm, igraća površina: 198 cm x 99 cm
8 ft - vanjske dimenzije: 260 cm x 148 cm, igraća površina: 224 cm x 112 cm

Veličina stola kod verzije za karambol
Br. 1 - vanjske dimenzije: 217 cm x 127 cm, igraća površina: 180 cm x 90 cm
Br. 2 - vanjske dimenzije: 247 cm x 142 cm, igraća površina: 210 cm x 105 cm
Br. 3 - vanjske dimenzije: 267 cm x 152 cm, igraća površina: 230 cm x 115 cm

Ovaj model možemo izraditi u sljedećim varijantama:
pool, snooker, karambol / talijanski biljar, odnosno ruski biljar.

    Kupci koji su kupili ovaj artikl također su kupili:

    Pokrovne ploe za biljarske stolove
    Okvir za karambol
    Klupa