Odlike konstrukcija naših biljarskih stolova i stolova za blagovanje

Kod svih naših biljarskih stolova obraćamo posebnu pozornost na vrlo visoku kvalitetu izrade s robusnim, ali plemenitim materijalima. Većina naših modela izrađena je od drva, ali nudimo i biljarske stolove u metalnim konstrukcijama. Upravo zato što stol za blagovanje treba savršeno odgovarati vašem postojećem namještaju, u našoj internetskoj trgovini biljara možete pronaći različite dizajne: Sami odaberite željenu vrstu drva ili boju biljarskog platna. Čak i ako se redovito upotrebljavaju kao stol za blagovanje, biljarske stolove odlikuje njihov dug životni vijek.

Iz biljarskog stola u stol za blagovanje ? vrlo jednostavno

Izuzetna značajka naših biljarskih stolova jest to da ih ne možete odmah prepoznati kao takve. Unatoč masivnoj konstrukciji i visokokvalitetnim materijalima, izgledaju kao običan stol za blagovanje. Preinaka je vrlo jednostavna! Odaberite jednu od dvije mogućnosti:


Svoj biljarski stol pretvorite u tren oka u stol za blagovanje uz pomoć pokrovne ploče. Drvenu ploču treba jednostavno postaviti iznad igraće površine i već imate priliku pozvati svoje prijatelje na veliku gozbu. Još je brže s okretljivim stolnim pločama koje smo patentirali. Odozdo biljarski stol, odozgo stol za blagovanje ? ili obrnuto, ovisno o tome kako vam je potrebno.

Od klasičnih do modernih modela ? biljarski stolovi u vašem stilu

Biljarski stolovi za vašu blagovaonicu dostupni su u različitim modelima i različitim kategorijama cijena. S našim proizvodima uvijek želimo ispuniti želje naših kupaca. Stoga posebnu pozornost posvećujemo visokoj kvaliteti i atraktivnom dizajnu. Pritom nije važno volite li klasične ili moderne modele: Za svaki stil namještaja imamo odgovarajući biljarski stol za blagovanje.

Lissy biljari: Rado ćemo vas posavjetovati

Ako vam je potrebna pomoć ili savjet pri odabiru idealnog biljarskog stola, rado ćemo vam pomoći. U našem izložbenom salonu u Möhneseeu izložili smo mnoge popularne modele. Osim toga, pojedinačne biljarske stolove možete pogledati i kod naših partnera na licu mjesta.