Idealni za vlastitu biljarnicu

Za stolove veličine od 9 ft potrebno je dovoljno prostora. Pritom imajte na umu da je sa svake strane biljarskog stola potreban razmak od zida od 150 cm. Samo tako možete nesmetano izvesti sve pokrete. Takav stol idealan je u prostoriji koja je posebno namijenjena za biljar. No, budući da je naše biljarske stolove od 9 ft moguće pretvoriti u stolove za blagovanje, također je prikladan za uporabu u velikom dnevnom boravku ili blagovaonici.

Biljarski stol od 9 ft u tren oka pretvorite u stol za blagovanje

Dovoljno je samo nekoliko poteza kako biste igraću površinu pretvorili u robusnu stolnu ploču. Sve što trebate učiniti je staviti trodijelnu pokrovnu ploču na igraću površinu. Tako se stol može koristi kao praktična dopuna vašem namještaju ili kao konferencijski stol u uredu. Večera s prijateljima ili poslovni razgovori mogu se zaokružiti opuštenom partijom biljara. Za takvim stolom može sjediti i do 14 osoba.


Sve naše biljarske stolove od 9 ft nudimo sa pločom od škriljevca. Tako se osigurava posebno visoka stabilnost i smanjenje vibracija ? osnovni preduvjeti za profesionalni biljar.

Biljarski stolovi od 9 ft u našem asortimanu

U našoj internetskoj trgovini biljara možete pronaći različite biljarske stolove od 9 ft. Najbolje od svega: Mogu se vizualno prilagoditi vašem interijeru. U tu svrhu imate izbor različitih boja drva i platna pa tako prilagodite stol prema svom ukusu. Kako biste mogli odmah početi s igrom, naši stručnjaci dostavljaju biljarske stolove te ih profesionalno montiraju i izravnavaju.


Biljarske stolove imamo i u sljedećim veličinama: