Biljarski stolovi od 8 ft: Stol za profesionalce

Naši biljarski stolovi od 8 ft šalju jasnu poruku. Oni signaliziraju sljedeće: Biljar ne igrate samo iz hobija, nego ste potpuno posvećeni biljarskom sportu. S takvim biljarskim stolom ne ulazite u nikakve kompromise. Te načelno visoke preduvjete u pogledu igre možete upotpuniti pločom od škriljevca. Zahvaljujući većoj težini, ona daje iznimnu stabilnost i minimizira vibracije koje se mogu negativno odraziti na vašu igru.

Prostor za mnogo gostiju: Biljarske stolove od 8 ft koristite i kao stol za blagovanje

Važno nam je da prostor u svom domu učinkovito iskoristite. Stoga vam nudimo modele od 8 ft koje u tren oka možete pretvoriti u stol za blagovanje. Biljarski stolovi ove veličine nude prostor za najmanje 14 osoba, a povrh svega, osiguravaju dovoljno prostora za noge. Budući da nudimo mnogobrojne dizajne, zasigurno možete naći onaj koji najviše odgovara vašem namještaju. Preinaka je vrlo laka: Dovoljno je da svoj biljarski stol jednostavno prekrijete trodijelnom pokrovnom pločom.


Kupnja biljarskih stolova od 8 ft u trgovini Lissy

Tvrtka Lissy već od 1993. godine izrađuje biljarske stolove u kvaliteti stolova za turnire i upotrebljava samo najkvalitetnije materijale. Također vam nudimo mogućnost da birate između različitih boja drva i platna i da individualizirate svoj stol. Naše biljarske stolovi izrađujemo uglavnom ručno. Osim toga, možete biti sigurni da će vam naši stručnjaci profesionalno dostaviti i montirati vaš biljarski stol. Biljarski stol od 8 ft marke Lissy sinonim je najviše kvalitete i odgovara svim standardima za turnire. Pogledajte različite modele i slobodno nam se obratite ako imate bilo kakvih pitanja.


U našoj internetskoj trgovini možete naći i ostale stolove: