Biljarski stolovi od 5 ft u kvaliteti stolova za turnire

Ako odaberete mali biljarski stol od 5 ft, to ne znači da morate ulaziti u kompromis: Svaki od naših ponuđenih modela vrhunski je izrađen, a na zahtjev se oprema pločom od škriljevca.

Osim toga, mantinele od kaučuka i biljarsko platno uvijek su iste kvalitete koja je uobičajena i kod stolova za turnire.

U tren oka od biljarskog stola od 5 ft do stola za blagovanje Velika prednost naših biljarskih stolova od 5 ft jest ta da se mogu pretvoriti u stol za blagovanje u samo nekoliko jednostavnih poteza. Budući da su veliki kao i uobičajeni stolovi za blagovanje, mogu se idealno integrirati u bilo koju prostoriju. Kada se preinači, jedva se može prepoznati da se radi o biljarskom stolu. Efekt iznenađenja kada se uklone pokrovne ploče pozitivno će ostati u sjećanju vaših gostiju.


Ako stol često mijenjate iz stola za blagovanje u biljarski stol ili obrnuto, preporučujemo vam naše okretljive modele. Oni su posebno fleksibilni: S jedne strane je polje za igranje od 5 ft, a s druge je robusna i vizualno privlačna stolna ploča. Trebate otpustiti samo četiri točke za fiksiranje, a zatim ploču možete okrenuti za 360 stupnjeva.

Sofisticirana zabava u igri i elegantan komad namještaja

Rupe biljarskih stolova od 5 ft nešto su manje nego kod turnirskih stolova. Tako je igra zahtjevna unatoč komprimiranoj veličini i nije dosadna.

U tvrtki Lissy možete naći biljarske stolove od 5 ft u različitim izvedbama. Drvo i platno možete sami odabrati i tako sastaviti model koji odgovara vašem individualnom namještaju.


S biljarskim stolom ove veličine ne možete pogriješiti! Kompaktan je i uklapa se u svaki dnevni boravak, pritom se može koristiti kao stol za blagovanje i usto je jeftin.


Igraća površina takvog stola je 160 x 80 cm, no ukupna veličina stola može biti nešto veća.

Biljarski stolovi od 5 ft tvrtke Lissy

Kod nas možete dobiti biljarske stolove koji se unatoč maloj veličini odlikuju najvišom kvalitetom i najboljom izradom. Osim toga, oni su prava atrakcija u vašem dnevnom boravku: To su komadi namještaja koji pozivaju na zajedničku zabavu s prijateljima ili obitelji.

Kupnjom biljarskog stola od 5 ft u svom domu ćete imati profesionalni biljarski stol u kompaktnoj izvedbi.


Ako tražite veći model: Također imamo i biljarske stolove sljedećih veličina:U našoj internetskoj trgovini možete individualno konfigurirati svoj biljarski stol i izravno ga naručiti. Za sve ostalo pobrinut ćemo se mi. Montirat ćemo stol za vas kako biste odmah počeli igrati. Pogledajte našu ponudu i inspirirajte se.