IZRADA BILJARA
od 1993.g.

Montaža od strane zaposlenika na licu mjesta

Moja košarica Košarica je prazna
Biljarski stol za blagovanje BL-180 WOOD

Biljarski stol za blagovanje BL-180 WOOD

5 ft - vanjske dimenzije: 216,5 x 116,3 cm x 76 cm, igraća površina: 160 cm x 80 cm, težina: oko 270 kg.
kn

Uključen PDV bez troškova dostave
Rok isporuke: 6-8 tjedana
Ispiši proizvod
Boja drveta
Biljarsko platno
35257.50 kn
37777.50 kn

Opis (ID: 94)
Ocjene kupaca
Postavite pitanje
FAQ
LTM
O nama
Pločom od škriljca ORGINAL ITALIAN SLATE
Preuzimanje kataloga
Naručivanje kataloga za biljar putem pošte
Naručivanje uzoraka boja
Prava inovacija: Jednim potezom ruke iz stola za biljar u stol za blagovanje

Prilikom razvijanja novog modela biljarskog stola u središtu naših razmišljanja bila je uvijek jedna misao: Mora biti višestran i imati mogućnost preinake u stol za blagovanje. Ovaj cilj nas je pratio od prvog nacrta do gotovog proizvoda.

Pritom smo se često pitali je li dotadašnje rješenje s postavljanjem stolne ploče zaista optimalno rješenje. Sve dok nam na pamet nije palo sljedeće …

Kako bi to bilo kada bi se ploča jednostavno mogla okrenuti? Onda bi to s jedne strane bio elegantan stol za blagovanje, a s druge strane bi postojala igraća površina kakva bi trebala biti.

Dugo smo razmišljali o tome i došli smo do rješenja koje je uvjerljivo kako u estetskom pogledu, tako i u pogledu igre. Novi biljarski stol za blagovanje BL-180 nije samo pravi mađioničar preinake u klasi od 5, 6, i 7 stopa. Na svijetu je jedinstven i zaštićen je patentom. S jedne strane je beskompromisan masivan biljarski stol. A s druge strane je reprezentativan višenamjenski stol za 12 osoba. Na primjer: stol za blagovanje, konferencijski ili radni stol.

Za promjenu funkcije potrebno je samo deblokirati ploču i okrenuti je oko svoje osi. Elegantno rješenje koje funkcionira bez ikakvog napora i koje ne zahtijeva nikakvu snagu. Time je po prvi put moguće sasvim spontano odigrati partiju biljara, a da pritom nisu neophodne opsežnije pripreme.

Biljarski stol za blagovanje BL-180 znači beskompromisnu sposobnost preinake kakva se do sada još nikada nije mogla vidjeti. A dvije su funkcije povezane na savršen način za inteligentno rješenje. U njegovu konstrukciju uloženo je gotovo 20 godina iskustva izrade biljarskih stolova. Njegov dizajn spaja visokovrijedne materijale s reprezentativnom elegancijom. Njegova stručna i vrlo solidna izrada dugo godina jamči beskompromisno zadovoljstvo.

Izvedba
Nosivo postolje od lakiranog metala stol čini iznimno robusnim i stabilnim. Preporučujemo stol s visokosjajnim okvirom crne ili bijele boje. Ne treba ni napominjati da je okvir dostupan u različitim tonovima iz naše palete boja. Igraća ploča po izboru može biti od jednodijelne standardne ploče ili od talijanskog škriljca.

Zakretljivi biljarski stol za blagovanje odlikuje se neograničenim komforom, funkcionalnošću, slobodnim prostorom za noge i uštedom prostora. Prava alternativa običnom stolu za blagovanje.

U zakretljivom biljarskom stolu sve kugle ostaju u otvoru. U kutne otvore stane 4-6 kugli, a u srednje otvore stane 3-5 kugli. Opcionalno preporučujemo zidni držač kugli pomoću kojeg se kugle tijekom igre mogu odložiti u njega. Međutim, ova opcija nije neophodna. Volumen je dovoljan za biljarske kugle naše proizvodnje.

Kombinirani biljarski stol – genijalna ideja – zakretljivi stol!!
Registered Community Design No. 001893462-0001

Materijal:
metal, dijelom masivno drvo, dijelom prirodni furnir

    Kupci koji su kupili ovaj artikl također su kupili:

    Okvir za karambol
    Klupa
    Dra za biljarske kugle