Moderni biljarski stolovi i konstrukcija biljarskih stolova ? naša specijalnost od 1993. godine

Zahvaljujući desetljećima našeg iskustva u izradi biljarskih stolova, možemo vam ponuditi biljarske stolove koji su projektirani do posljednjeg detalja i izrađeni ručno. Načelno, mi iz tvrtke Lissy polazimo od toga da u svom životu želite kupiti samo jedan biljarski stol. Zato smo usredotočeni na visoku kvalitetu i što bezvremeniji dizajn. Iz našeg iskustva možemo reći da je opteretivost naših biljarskih stolova iznimno velika i stoga su prikladni i za kućanstva s djecom.

Visokokvalitetni završni proizvod: Dizajnirani biljarski stolovi za svaku prostoriju

Većina naših biljarskih stolova izrađena je od masivnog drva. Za neke modele upotrebljavamo i metalnu konstrukciju kako bismo stvorili poseban dizajn. Na vama je želite li svoj biljarski stol postaviti u prostoriju za zabavu ili u dnevni boravak. U našoj internetskoj trgovini biljara nudimo vam stolove suvremenog dizajna i rješenja prilagođena vašim potrebama ? primjerice, u obliku vanjskog stola za terasu.

Preinaka biljarskih stolova u suvremene stolove za blagovanje

Neki od naših modela biljarskih stolova idealni su kao stol za blagovanje. Trodijelna pokrovna ploča štiti igraću površinu. Nakon igranja biljara, masivne drvene ploče moguće je postaviti na stol. Svaka od njih teži oko 12 kilograma i može se spremiti u držač ispod biljarskog stola. Alternativno možete kupiti i zidne nosače. Ako želite često mijenjati između ove dvije funkcije, preporučujemo jedan od naših okretljivih modela. Stolne ploče serije BL-180 po potrebi se mogu jednostavno okrenuti za 360 stupnja. Tako jednostavno možete mijenjati između biljarskog stola i stola za blagovanje.

Moderni biljarski stolovi individualno prilagođeni vama

Kako bismo zadovoljili vaš osobni ukus u pogledu modernih biljarskih stolova, nudimo brojne modele. Zahvaljujući atraktivnim dizajnima u različitim stilovima, pronaći ćete i stol koji odgovara vašem interijeru. Osim toga, možete birati između različitih boja i veličina. Drvo ? obično bukovina ili hrastovina ? može imati premaz u različitim bojama. Također možete odabrati odgovarajuće biljarsko platno. To vam pruža mnogo mogućnosti za sastavljanje individualnog biljarskog stola.

Lissy biljari: Put do vašeg suvremenog biljarskog stola

Ako želite obogatiti svoj dom suvremenim biljarskim stolom, rado ćemo vas posavjetovati. Katalog i uzorke drva i platna možemo vam jednostavno poslati kući. Osim toga, imamo izložbeni prostor u kojem su izloženi mnogi aktualni modeli. Nalazi se u njemačkom mjestu Möhnesee u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji.


Svoj biljarski stol u modernom dizajnu jednostavno naručite putem interneta! Nakon toga treba pričekati 6 do 8 tjedana. To je potrebno zato što se svaki stol izrađuje prema individualnim željama kupca i proizvodi samo po narudžbi. Pritom se većina izrađuje ručno, što rezultira visokokvalitetnom obradom proizvoda. O transportu se brinemo mi, a ne morate voditi računa ni o postavljanju. Potrudit ćemo se da što prije možete početi igrati biljar.