Imamo odgovarajući biljarski stol za svakoga

S našim asortimanom biljarskih stolova od 7 ft pružamo vam mogućnost uživanja u ugodnom iskustvu igranja u vlastitom domu. Usto vam ne nudimo samo različite modele, već i mogućnost individualne prilagodbe. Tako npr. možete birati između različitih boja drva i platna.

Osim toga, svoj stol možete opremiti i pločom od škriljevca. Zahvaljujući njoj stol je posebno težak, čime se smanjuju vibracije. Zbog tih svojstava posebno je prikladan za igru na profesionalnoj razini.


Bez obzira na izvedbu koju odaberete, jamčimo najbolju kvalitetu. Sve komponente profesionalno su izrađene. Osim toga, naše biljarske stolove stručno vam dostavljamo i sastavljamo na licu mjesta.

Želite li svoj biljarski stol od 7 ft koristiti i kao stol za blagovanje? To nije nikakav problem!

S igraćom površinom od 198 cm x 99 cm, modeli Lissy stolova od 7 ft ubrajaju se u velike biljarske stolove za dom. Postavljanjem tzv. pokrovnih ploča možete ga jednostavno pretvoriti u veliki stol za blagovanje za najmanje dvanaest osoba.


Još je lakše s našim okretljivim biljarskim stolom BL-180. Jednostavno odvojite stolnu ploču od okvira i okrenite ga za 360 stupnjeva kako biste mu preinačili funkciju. Prednost ovih stolova: Pružaju vam puno prostora za noge, jer su viši od uobičajenih stolova za blagovanje. Odgovarajuće stolice možete naći u kategorijama sa stolicama i klupama.

Biljarski stolovi od 7 ft u trgovini Lissy ? i još mnogo toga

U našoj internetskoj trgovini možete naći izbor biljarskih stolova od 7 ft. U fokusu naših proizvoda uvijek je njihova visoka kvaliteta i mogućnost njihove praktične uporabe u vašem domu. Odaberite jedan od modela koji na prvi pogled nije prepoznatljiv kao biljarski stol ili se odlučite za stol u klasičnoj izvedbi. Također vam nudimo mogućnost individualne prilagodbe odabranog komada.


No, ako vam je biljarski stol od 7 ft prevelik: također imamo i druge dimenzije. Pogledajte odgovarajuće kategorije: