Dragi ljubitelji biljara,od 1993. godine kao obiteljsko poduzeće uspješno proizvodimo biljarske stolove specijalno za kućnu upotrebu. Većina stolova koje danas nudimo koristi se u stambenom prostoru. Biljarski stol koji stoji u središtu zbivanja mora ispuniti velike zahtjeve. Moderan dizajn koji je u skladu s današnjim ambijentom, masivno drvo u različitim bojama, plemeniti čelik i staklo ne samo da omogućavaju uklapanje biljarskog stola u stambeno područje, nego i ga čine i atraktivnim.


Kod konstrukcije naših stolova imali smo u vidu i praktičnu funkciju stola za blagovanje. Korištenjem pokrovne ploče, od većine biljarskih stolova lako i jednostavno nastaje visokokvalitetni stol za blagovanje za dvanaest osoba. Na taj se način povezuje funkcionalnost sa zabavom za cijelu obitelj.


Možda je vaš cilj da često trenirate kako biste postali dobar igrač, možda ćete pozvati svoje najbolje prijatelje, igrat ćete zajedno i uživati u tim trenucima, možda ćete se na koncu dana željeti opustiti uz tulum, možda ćete željeti da jedno vrijeme budete sami i sami igrate kako biste dobili tisuće novih misli i ideja - sve je to biljar.


Svaki od naših biljarskih stolova, bilo da se koristi kao elegantan komad namještaja, stol za blagovanje ili stol za konferencije, visokokvalitetni je turnirski stol koji ispunjava međunarodne standarde udruge WPBA (World Pool Billard Association).


Nadamo se da ćemo vam uspjeti prikazati kako je biljar društveni doživljaj, prije svega u četiri zida, i kako predstavlja užitak stanovanja posebne vrste gdje se kvaliteta, dizajn i individualnost mogu povezati na impresivan. Obitelj Lissy Biljarski stol u vašem domu ? za poseban doživljaj stanovanja!