Vaš vlastiti šank

Vlastiti kućni bar za mnoge je znak stila i uživanja u životu. Uz njega možete satima uživati u dvoje ili se družiti s prijateljima uz čašicu kvalitetnog konjaka, odabranog sigle malt viskija ili butelju dobrog vina.

Ali za šank je potrebno puno mjesta koje nemaju svi na raspolaganju. Zbog toga je šank mali luksuz i želja koju si ne mogu baš svi ispuniti. A Lissy vam i u tom slučaju nudi mogućnost na koju možda nikada niste pomislili.

Onima koji imaju malo mjesta potrebno je više ideja

Nije uvijek moguće postaviti vlastiti šank u dnevni boravak. Ali čak i oni koji žive u malim gradskim stanovima možda uspiju ostvariti svoj san. Šank možda možete postaviti u predsoblje. Ili ga možete iskoristiti za odvajanje otvorene kuhinje od dnevnog boravka. Lissy vam u tom slučaju nudi više mogućnosti. Jedna od njih možda će biti optimalna za vaš dom.

Ali za manje prostorije odlično rješenje je i barska komoda. Barska komoda ima istu funkciju kao i šank, ali zauzima manje mjesta.

Idealni šank za vaš prostor za proslave

U prostoru za proslave obavezno mora postojati šank. To je mjesto na kojem se obilježavaju važni događaji, gdje se družite s prijateljima ili nazdravljate u čast nekog osobnog uspjeha. U internetskoj trgovini tvrtke Lissy naći ćete šank koji savršeno odgovara vašim zahtjevima i vašoj stambenoj situaciji. Na raspolaganju su vam razna rješenja, od jednostavnog kutka s barom do potpuno opremljenog šanka s vitrinama, hladnjakom i svim priborom.