Izložba i Pregled Stolova za BilijarNaš cilj je pružiti našim klijentima najbolje informacije kako bi kupnja stola za bilijar bila što jednostavnija. Na našoj internetskoj stranici pronaći ćete odgovore na većinu pitanja o našim stolovima za bilijar. Uvijek smo dostupni kako bismo podržali naše klijente i odgovorili na sva pitanja. Da biste dobili bolju predodžbu o našim proizvodima, rado ćemo vam poslati uzorke drveta i tkanine.


Online KupnjaU doba online kupovine sve više kupaca naručuje naše stolove za bilijar bez da su ih prethodno vidjeli. Iskustva su vrlo dobra! Nudimo visokokvalitetne proizvode. Montažu spremnu za igru obavljaju naši stručnjaci izravno u vašem domu. Pratimo naše klijente tijekom cijelog procesa do optimalnog i prekrasnog stola za bilijar.


Pregled u Našem Izložbenom SalonuAko ste ipak zainteresirani vidjeti stol za bilijar prije kupnje, nudimo vam mogućnost pregleda nekih naših modela u našem izložbenom salonu u Möhnesee-u (D-59519). Jednostavno dogovorite termin za pregled. Rado ćemo vas savjetovati.

Virtualni PregledZa klijente izvan Njemačke nudimo mogućnost prezentacije svega i odgovaranja na individualna pitanja. Tijekom virtualne ture pokazat ćemo vam naše stolove za bilijar i biti vam na raspolaganju u videokonferenciji za dodatna pitanja. Molimo kontaktirajte nas kako biste dogovorili termin.