IZRADA BILJARA
od 1993.g.

Kvaliteta i pouzdanost duže od 20 godina.

Moja košarica Košarica je prazna
Paneli od prirodnog drveta

Paneli od prirodnog drveta

Cijena po kvadratnom metru
kn

Uključen PDV bez troškova dostave
Rok isporuke: 6-8 tjedana
Ispiši proizvod
Boja drveta

Opis (ID: 108)
Ocjene kupaca
Postavite pitanje
FAQ
Preuzimanje kataloga
Naručivanje kataloga za biljar putem pošte
Prostoriji ništa ne daje toliko stila i karaktera kao zidni paneli od pravog drveta. Naši zidni paneli brinu se za otmjeni ambijent koji daje osjećaj topline i Vašu prostoriju za biljar, proslave ili podrumski bar pretvara u originalno mjesto u kojem svatko rado boravi.

Ono što je u svemu tome posebno: Ne odlučujete se za standardni proizvod koji je izrađen industrijski, nego za individualno rješenje koje je realizirano prema Vašim individualnim zamislima. Svaki pojedinačni panel predstavlja visokokvalitetnu površinu od ručno postavljenih furnira bukovine, hrastovine ili orahovine. Osim toga, površinu je moguće oplemeniti različitim tonovima boja, a time i prilagoditi Vašem osobnom ukusu.

Odgovarajuće letvice omogućavaju savršeno prilagođavanje zidovima kako bi se postigao upečatljiv dojam. Dimenzije pojedinačnih panela određujete Vi. Paneli različitih veličina mogu se kombinirati individualno kako bi se dobila zanimljiva struktura površine. Po želji ćemo Vam ih stručno montirati na licu mjesta.

- masivni paneli debljine od 18 mm
- filigrane dizajnirane fuge
- tehnika za pričvršćivanje na zahtjev

Jednostavno nam pošaljite skicu s rasterom prema kojem se paneli trebaju montirati, a mi ćemo Vam dati neobvezujuću ponudu.
Cijena po kvadratnom metru