IZRADA BILJARA
od 1993.g.

Biljarske stolove izrađujemo po individualnoj narudžbi.

Moja košarica Košarica je prazna
Biljarski stol za blagovanje Kombi METAL

Option

Option

Biljarski stol za blagovanje Kombi METAL

5 ft - vanjske dimenzije: 198 x 118 x 77 cm, igraća površina: 160 cm x 80 cm, težina: s drvenom igraćom pločom oko 180 kg, težina: s pločom od škriljca oko 250 kg.
kn

Uključen PDV bez troškova dostave
Rok isporuke: 6-8 tjedana
Ispiši proizvod
Boja postolja
Boja drveta
Igraća ploča
Pokrovne ploče 5ft
18900 kn
20722.50 kn
24367.50 kn

Opis (ID: 114)
Ocjene kupaca
Postavite pitanje
FAQ
LTM
O nama
Pločom od škriljca ORGINAL ITALIAN SLATE
Preuzimanje kataloga
Naručivanje kataloga za biljar putem pošte
Naručivanje uzoraka boja
KOMBI Metal – moderna kombinacija biljarskog stola i stola za blagovanje

Želja da se biljarski stol kombinira sa stolom za blagovanje nije nova. Međutim, biljarski stol KOMBI to obavlja na vrlo pametan način. Praktički je mađioničar. S jedne strane, prezentira se u neprolaznoj eleganciji za blagovaonice i dnevni boravak. S druge strane, nepotresivo je stabilan, baš kako se to od jednog biljarskog stola i očekuje. 

Masivan čelični okvir modelu KOMBI daje i više od samog otmjenog i modernog izgleda. On se također brine i o maksimalnoj stabilnosti pa time baš i onim svojstvima koja su potrebna za igranje biljara. Isporučiv je lakiran u različitim bojama ili u izvedbi od plemenitog čelika, i time se harmonično uklapa u svako stambeno okružje. 

Model KOMBI zbog svoje je neuobičajeno velike površine stola u omjeru strana od 2:1 omiljen kao stol za blagovanje. To ga čini optimalnim središtem za večere u krugu obitelji ili vesele večeri s prijateljima. Pritom je fascinantna neograničena sloboda prostora za noge. To je jedinstveno i postiže se zahvaljujući plitkoj konstrukciji debljine od samo 8 cm kod modela od 5ft i 6ft i od 10 cm kod modela od 7ft. 

Trodijelna stolna ploča, furnirana plemenitom vrstom drveta, dostupna je u originalnoj izvedbi od bukovine, orahovine ili hrastovine, kao i u različitim tonovima boja. Pojedinačni elementi mogu se skinuti bez prevelikog napora, a po želji mogu dobiti i svoje mjesto u posebnom držaču ispod stola. 

Model KOMBI kombinirajte s elegantnim klupama i komodama marke Lissy pa ćete dobiti stilsku blagovaonu koja objedinjuje profinjen dizajn s kvalitetnim površinama od pravog drveta. 

Materijal: 
metal, masivno drvo

    Kupci koji su kupili ovaj artikl također su kupili:

    Pokrovne ploe za biljarske stolove
    Okvir za karambol
    Klupa